Nyt olen saanut valmiiksi joukon pienempiä neuleita ja hupsutteluneuleitakin. Lisäksi salaisia testineuletta, joista ei voi kuvia näyttää  ennen kuin joskus. Yhtenä päivänä oli jo tilanne, että piti miettiä sopivan neuleen aloittamista, kun testineuleeseen tilaamani lisälangat eivät olleet vielä tulleet ja edelliset projektit olivat valmiit. Onneksi on sekä suunnitelmia että niihin lankoja ja aloitin koulutuksiin ja kokouksiin sopivan paitaprojektin merinopellavalangasta.

Ravelryn Lankalaatikon sukkakisassa neuloin kahdet Jonna Kapelan suunnittelemat Juhannusruusu-sukat. Kiva ohje, jossa pääsin harjoillelemaan kirjontaa neuleeseen. Jonnan ohjeessa on selkeät, kuvitettu ohjeet tarvittavilla pistoille.

Ensimmäiset sukat neuloin SuloWoolin villaskukkalangasta, jonka väri on Kisrikkasuklaakakku, ja toiset Louhittaren luolan glittermerinosukkalangasta, jonka väri on Aurinko.

IMG_1204.jpgIMG_1216.jpg

Pääsiäsienä kävin tyttären kanssa Lankamaailmassa ja löysimme sieltä hänelle sopivaa pipolanka, pehmeää merinolankaa ja sopiva auringonkeltainen sävy. Lankamaailmassa on myynnissä käsinvärjättyjä sävyjä teollisilta merkeiltä, ja tämä oli joku niistä, DK-vahvuista lankaa. Pajunkissa ohje on Ulla-neuleen vanha ohje 1/08 lehdestä, löysin ohjeen vuosia sitten ja tämä malli istuu päähän hyvin. 

IMG_1236.jpg

Palasia arjestamme järjestää yhteisneulonnan Piirakka-sukista ja -lapasista. Neuloin vauva-kokoiset kintaat yksittäisestä TeeTee Pallas kerästä. Nopea, pieni projekti, joka painaa 25g.

IMG_1237.jpg

Lankalaatikon Bingoon sain monta ruutua harjoittelemalla tekniikoita ja kuluttamalla vanhoja jämälankoja pannumyssyyn. Ehkäpä virkkaan vielä kukkasia tai jotain koristeeksi. On intarsiaa ja mosaiikkia ja pallon muotoinen tupsukin. 

IMG_1232.jpg