Koleana torstaipäivänä puhelin kilahti italiantunnin aikana ja viesti kertoi, että salainen paketti odottelee automaatissa hakijaansa. Mies lupautui hakemaan sen työmatkalla, joten paketti odotteli minua kotona. Sain pidettyä uteliaisuuteni sen verran aisoissa, että söin ensin muun perheen kanssa.

image.jpg

Paketista paljastui suloinen kortti ja viesti; on aina mukavaa lukea, miksi nämä asiat on valittu juuri minulle ja tähän pakettiin. Ohjeena klassinen kolmiohuivi pitsireunuksella: Frozen river, joka parini mielestä sopii hyvin loppusyksyn kylmeneviin ilmoihin. Kesäneuleena tällä saisikin olla jokin toinen nimi, ohje on todella kauniille huiville, ja aion neuloa sen, kunhan saan Elämän polkuja -sukkaparin toisenkin sukan neulottua. Edessä on kotiviikonloppu, joten uskoisin käsitöiden edistyvän paremmin kuin työviikonloppuina. Huivilangaksi parini lähetti suloisen pehmeää sinistä merinolankaa, väri on merensininen, hyvin kaunis väri. Kuvassa loisteputkien valossa näyttää vihreämmälle kuin luonnonvalossa. Lisäyllärinä vielä pätkä sydänkoristenauhaa.

image.jpg

Taikapalloja on kaksi, ensin toki valokuvat ja sitten kierimään palloja auki. Taikapallot kätkivat roppakaupalla ihania yllätyksiä. Herkkuja, teippiä ja pikkuruinen korostuskynä, joka mahtuu pieneen penaaliini aivan loistavasti. Nappeja, huiviin tarvittavat silmukkamerkkit ja päättelyneulat. Kiitos parilleni onnistuneesta huivi taikapallossa -paketista. 

42A831D0-DD44-4C70-8BA8-A49114164BC7.jpg