Kaikki lööppiuutiset povasivat perjantaiksi ja lauantaiksi kovaa myrskyä, eipä ole meillä vielä näkynyt. Lienee myrskynnyt etelässä. Paksuja pilviä ja sadetta on kuitenkin ollut. 

Perjantaina jatkoin neuleitani, puikoilla on sinisen huivin lisäksi Viidakossa-sukat uudesta sukkalehdestä, marjapuurompunaista Pallasta oli vielä jäljellä. Samalla päivitin itseni reaaliaikaan muutamassa TV-sarjassa. Keittelin soseeksi kaksi kattilallista omenoita ja pesin pyykkiä. Lauantaina osallistuin lankakaupan neuletapaamiseen ennen kuin tuli vieraita. Minulla oli kesken neule, joka oli vähän tylsässä vaiheessa. Ollut oikeastaan jo pitkään kesken, mutta tuolla tapaamisessa, aivan huomaamatta, sain neulottua tylsän vaiheen ohi. Olen oikein tyytyväinen. Lisäksi seura oli kerrassaan ihastuttavaa ja keskustelu oli vilkaista ja aiheet monenlaisia heijastimista ja lampuista neulekirjojen selailuun ja uusien projektien suunnitteluun. Ihan harmittaa, kun en pääse loppuvuoden tapaamisia omien muiden menojeni vuoksi, oli niin rentoutunut olo ja iloinen mieli tapaamisen jälkeen. 

image.jpg

Minulla oli tarve yhdelle uudelle vyyhdille lankaa, ja sain hillittyä itseni: ostin vain kaksi vyyhteä. Ensin vain valmiiksi nyt kesken olevat sukat, sitten Niina Laitisen Nallikarit (en neulokaan Riikkoja siitä SNY:ni lähettämästä keltaisesta vaan Nallikarit) ja sitten tämä uusi lanka - tai joku varastossa jo oleva. Isänpäivä KAL:ii  pitäisi myös löytyä aikaa... Ihanaa, että on suunnitelmia ja haaveita toteutettavaksi. Aikaisemmin kävin myös käsityömessuilla, ja ostin ylellisiä ja hehkuvan värisiä huivilankoja ja sukkalankoja.

Vieraiden kanssa vietettiin meille jo perinteeksi muodostunutta sushia ja sampanjaa -tapaamista. Olemme tehneet sushit ennen itse, mutta nyt ostin ne marketin sushi-keittiöltä, ihanaa, kun tuoretta valmisruokaa saa tavallisten ruokaostosten kanssa. Eivät nämä paikalliset kuitenkaan vedä vertoja Järvenpään CM:n susheille. Sunnuntaina ei edellenkään myrskyä, pakkasta oli aamulla ja paksusti pilviä edelleenkin. 
Messuostokset:

D5E78A86-C3C2-4338-87BE-EB96DD4F1257.jpg