Alkuviikon aamut ovat olleet rauhallisia, olen herännyt joka aamu jo ennen viittä eikä uni ole enää tarttunut silmään. Olen keitellyt teetä, lukenut lehden, neulonut Tulkoon joulu -sukkien päivän kerrokset ja availlut joulukalentereita. Mies oli yhden yön työmatkalla, joten sain yhden kokonaisen aamun itselleni. Työpuhelinkaan ei soinut, eli kukaan ei sairastunut.

Luukussa 17 oli kerä vaaleansinistä Blossomia. Tuttu lanka viime talvelta, kun äiti käydessään neuloi Blossom-keräni sukiksi, ja osti lisää ja neuloi tyttärelle lisää sukkia. Tästä vaaleansinisestä on ehdotuksena lapaset intialaisella peukalokiilalla. Hyvä idea ja sopii tälle langalle. Päivän tee oli rooibosta.

C4EFE5B0-CEA9-4055-B138-3C790E9A6978.jpg

18.luukusta löytyi konstailematon suklaapäivä ja vihreää teetä. Arvaus osui oikeaan, koska oli työpaikan nyyttärijoulupuuropäivä ja sinnehän tuodaan paljon suklaata, eli suklaapäivä oli. Tämä levy jää siis sulostuttamaan jotain toista päivää; jotain iltapäivää töissä, kun alkaa väsyttää ja virta loppua...

9C6EE8AF-5693-484F-94F3-5FDC8C4EE41D.jpg
Luukku 19 oli käsirasvaa, hyvin tarpeellista atoopikolle talvikautena. Voiteen tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä, testasin heti aamulla. Päivän tee on yksi suosikkimakuni, ja maistuu säässä kuin säässä. Pakkaspäivänä siis Sadepäivän iloa.