Eno täyttää 90 vuotta. Näin pandemia-aikana ole suuria juhlia, enkä voi leipoa hänelle kakkuja. Joten neuloin sukat, ne voi vaikka postittaa kortin kanssa. Eno on aina ollut  kalamies, joten yritin löytää jonkin kala-aiheen. Kuitenkaan en nyt innostunut kirjoneuleesta, vaikka Novitankin ohjeissa oli esimerkiksi upea hauki. Novitalta löytyi kiva ohje, jossa ruotokuviot muodostuvat helposti nostetuilla silmukoilla. 

CDFE3FD3-F81E-4344-AD8F-3794ECDA2062.jpg

Neuloin sukkia lomamatkalla ja sainkin ne päättelyä vaille valmiiksi. Fingering-paksuisen Väinämöisen jälkeen omista varastoista löytynyt seiskaveikka tuntui tosi paksulta ja lankaa tuntui saavan suorastaan vääntää puikoilla, jotta silmukat muodostuisivat. Kuitenkin malli oli helppo ja nopeatekoinen ja mielestäni kivan näköinen. 


Serkku toivoi uusia tiskirättejä, tällä kertaa harmaita. Alkukesän kokousneuleena neuloin hänelle kaksi tiskirättiä. Lankamaailmassa oli Bommix bamboota vain vaaleanharmaana, joten toivon värin sopivan hänelle. Toiselle serkulle on neulonnassa vielä sininen. Näissä on noin viisikymmentä silmukkaa ja neuloin kahden kerroksen helmineuletta.