IMG_4436.jpg

Uunia lämmitettiin ruokaa varten, ja pakastimessa oli vajaa paketti torttutaikinaa, leivoin muutaman luumutortun.
 

IMG_4433.jpg


Neuloin hyvälle ystävällemme lahjaksi Uumen-huivin. Lankana on Regia premium merino-yak -lanka, jota jäi kokonainen harmaa kerä Marjatta-paidasta ja punaista oli toista kerää varastossa. Lankoja valitessa katsoin vain, että sopivat yhteen. Neuloessa totesin niiden olevat mukavasti perinteisen Jussi-paidan värejä. Sopivat siis eteläpohjalaiselle miehelle. Kuvissa punainen näyttää pinkimmältä kuin luonnossa.

IMG_4434.jpg

Harmaata lankaa meni paria metriä vaille koko 100g kerä, ja punaista vajaa kerä. Neuloin huivia mm koulutuksissa ja pikkujoulussa. Kiirehdin huivia postiin toivossa, että päätyy perille sopivasti ensi viikon alkupäivinä, joten valmiista huivista nappasin kuvat töissä. 

IMG_4420.jpg

Neuloin myös pienen villapaidan, joka voi lämmittää glögipulloa. Omasta päästä muuten, mutta kirjoneulekuvion neuloin Sairaasti sukkaa -blogin joulusukkaohjeesta. Pieni paita painaa 30g ja päätyi lahjaksi sekin.

IMG_1138.jpg
 

Toiselle hyvälle ystävälle neuloin syntymäpäivälahjaksi koiran liivin Kodin Pellervon ohjeella. Lehteen painetussa ohjeessa oli kummallisia virheitä, ohje oli epäselvästi kirjoitettu ja lisäksi ohjeesta puuttui pitkä pätkä. Oli varmaan pudonnut matkasta taittovaiheessa. Onneksi neuletapaamisen kaverit keksivät, että lehden nettisivuilla on ohjeen paranneltu ja kokonainen versio. Jäin epäilemään, ettei ohjetta oltu testineulottu, alun epäselvät kohdat olisivat korjaantuneet testineulonnassa. Koiran liiviin riitti juuri sopivasti kaksi seiskaveikkajämää, lankaa jäi vain pari metriä. Jääkarhu pääsi mannekiiniksi.

IMG_0284.jpg