Ananaskakusta tuli kerrasta sukujuhlien perinnekakku, kakku on näyttävä, raikas ja oikeastaan ihan helppotekoinen. (Vaikka tarvitaankin lämpömittari, pursotinpussi ja kaasupoltin) Löysin tämän upeannäköisen kakun Dr Sugar-blogista ja tein tätä serkun lapsen ylioppilasjuhliin. Tämä oli sen kevään "rohkeasti ilman harjoittelua" -leipomus.
Ensimmäinen kakku onnistui niin hyvin, että tein toisen kakun kotona juhannukseksi ja nyt oman perheen juhliin. Kakku on isokokoinen, eli tarvitsee ison joukon syöjiä. Ananaksesta keitetty hillo on raikasta, mutta appelsiinijuustotäytteeseen ei mielestäni tarvita lisättyä sokeria ollenkaan, melkein voisin käyttää pelkkää maustamatonta tuorejuustoa ja appelsiininkuoriraastetta. Hillo ja marenkikuorrute ovat kuitenkin makeita. Pyörivä tarjotin helpottaa marengin pursottamista. .
ANANASKAKUN OHJE:
http://drsugars.blogspot.fi/2015/06/ananaskakku.html
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.