Voi, hyvänen aika, kuvat on nurinpäin, kun katselen tätä isolta koneelta, tabletilta ja puhelimelta katsottuna ovat ihan oikein päin.
Ehdin sittenkin leipomaan jo tänä iltana, mitäpä muuta siinä lumipyryssä olisi voinut tehdä 😉
Ensin leivoin maapähkinävoibrownieseja....
...ja, kun sain tilaamani Da Capo-pussin kaupasta, leivoin vielä kakun.
Da capo-banaanikakku
2 kypsää banaania
1 pss (130g) DaCapo bites
100g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, lisää haarukalla muussatut banaanit ja veitsellä hienonnetut suklaapalat. Paista 175 asteessa uunin alatasolla 55-60 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.