Sää kääntyi pikku pakkaselle, lapsi tuli opiskelupaikkakunnaltaan joululomalle ja joulukuun SNY-paketti saapui. Vaikka töissä on paljon kiirettä, nämä mukavat tapahtumat piristävät. Eilen vein yhteen työpisteeseen Repun ohjeella leivotun hedelmäkakun ja tänään söimme töissä joulupuurolla glögikakkua. Kumpikin kakku oli maukas ja erityisesti hedelmäkakku sai kehuja kosteudesta ja rakenteesta. 

Työpäivää pitkitin sen verran, että olin hakemassa lasta junalta kotimatkalla. Sitten suoraan kaveriporukan kanssa pelaaman lyhyt Pokémon-ottelu ja vielä ennen sohvalle jämähtämistä hain paketin postista. Iltaisin näet olen lähinnä jaksanut istua sohvalla neuloskelemassa hieman. 

49D248F3-E77C-4E7F-951F-B26ED311C4F2.jpg

Paketissa on ihanan pehmoinen ja älyttömän ihanan värinen käsinvärjätty kässäkerho pom poimin vihertävä lanka, askartelusetti lasisauvatähtiä varten, teetä ja suklaata. Parini on neulonut minulle Dropsin Nord-langasta pehmoiset sukat. Lisäksi mukana on kirje; pidän todella paljon kirjeistä. Salainen parini oli Adosha. Sukat ovat juuri oikean kokoiset.

3B11790C-03DD-4BB3-A921-06837E99A11E.jpg

Lämpimät kiitokset parilleni Adoshalle ihanasta neulesyksystä. Kaikki paketit ovat olleet ihan huippuja ja ehdotuksiasi on ollut mukava toteuttaa. Se huivi on vieläkin uudelleen pingottamatta, ja nyt suurimman maton huone on joulun ajan asuttu eli en viitsi levittää nuppineuloja toisen jalkoihin. Riikka-sukat on vielä tekemättä, kun innostuin Nallikareista, huivin raitalangat sopivat yhteen harmaaseen huivilankaan raidoiksi, suunnitelma siis niillekin. Syyskuun vihreän langan jämistä sai vielä sinisen sohvan emäntä kuviovärin joulukalenterisukkiin. Summa summarum: kaikki ovat päätyneet käyttöön tai suunnitelma käytöstään olemassa. Minäkin pidän käsinvärjätyistä langoista, mutta on ollut ihana neuloa yksivärisistä langoista, jotenkin olen onnistunut ostamaan niin lankakaupasta kuin marketistakin kirjavia lankoja.