Halusin ja sain Repulta luvan plagioida hänen joulukalenteri-ideaansa. Julkaiseen siis joulukalenterin, jossa tarinaan on piilotettu kirjan nimi. Oikea vastaus on juuri se kirja, joka löytyy minun kirjahyllystäni. Jos tarinassa on jonkin toisen kirjan nimi, niin minun hyllystäni löytyvä on oikea vastaus. Tarinoita lisään sattumanvaraisiin kellonaikoihin, milloin satun ehtimään. Ensimmäinen oikein arvannut saa pisteen ja joulupäivänä lasken 1.-24. päivä eniten pisteitä saanut - ja hänet palkitsen jollakin tavalla. Tervetuloa arvailemaan, mitä kirjoja hyllystäni löytyy. 

34ECF682-7413-4AC1-8D24-A7147AC3AB1E.jpg

Tänä vuonna olen koonnut joulukalentereita - ja hankkinut itselleni joulukalentereita. Unohdin vain kuvata kolme kalenteria, jotka lähetin saajilleen matkahuollon kautta. Tilasin lanka/askarteluyllätysjoulukalenterin, kaupasta löysin hillojoulukalenterin ja sain synttärilahjaksi kahvijoulukalenterin. Joulukuussa meillä sitten juodaan kahvia ja syödään paahtoleipää hillon kanssa. Partiolaisten joulukalenteri on perinne, tänään luukussa oli yksi kynttilä - kuten kuuluukin.

Kahvijoulukalenteria olemme esikoisen kanssa jo monena jouluna haaveilleet hänelle, hän ei juo teetä. Hänelle tilasimme sellaisen nimipäivälahjaksi. Kuopus toivoi samanlaista Harry Potter - kalenteria kuin viime vuonna, mutta eihän niitä ollut missään ja muut olivat aika hintavia ja yllätykset niissä aika köykäisiä. Joten päätin koota itse viimevuotiseen laatikkoon omia yllätyksiä. Keskimmäinen ei juo kahvia eikä teetä, hänelle kokosin kaakaokalenterin, minullahan on tallessa vanhoja laatikostoja. Kaupassa oli hyvä valikoima annospussikaakaoita, ja erilaisia maitoon liuotettaviksi tarkoitettavia suklaatuotteita. Oikeastaan tämä oli helpoin koota.

Koska niitä laatikostoja oli varastossani vielä lisääkin, kokosin serkulle yllätyskalenterin, josta oikeastaan tuli tuoksukynttiläkalenteri maustesäväyksellä. Lisäksi olen koonnut kalenterin joulukalenterivaihtoon. Tämä on ollut hauska projekti, joka tosin laajeni viime metreillä. Alunperin näet piti tehdä vain se vaihtokalenteri... ja lähettää pari postikortin kokoista kuvakalenteria.