Parin viikon aikana olen neulonut kyllä paljon silmukoita, mutta useampaan työhön ja innostunut mukaan testineulontoihin, joten valmista ei tunnu syntyvän.

Ompelin yllätyslahjaksi pääsiäsiaiheisen projektipussin keltaisesta kanakankaasta, joka on vanha keittiönverho ja vuoriksi käytin keskeltä hiutuneen lakanan päätyä. Ompelu sujui helposti, kun olin miettinyt ompelujärjestystä etukäteen eikä tähän tullut vetoketjua vaan nauhat. Nauhakujaksi käytin verhon päärmettä. 

A7FBC7F6-376E-403A-B04A-4D28669CC93E.jpg

Anna Johanna on suunnitellut lasten kokoisia versioita neulepaidoista ja -takeista. Pääsin testineulomaan Mini- Matta villatakkia yksivuotiaan koossa. Ohje on sport-vahvuiselle langalle, ja valitsin varastoistani joulukalenterista saamani vihreän Malabrico  -langan. Samaa lankaa, josta neuloin talvella Karamelli-huivin. Pikkuisesta villatakista tuli söpö, ja se päätynee aikanaan syntymäpäivälahjaksi pojan ystävän lapselle. Kuvassa puuttuu vielä napit, kun varastossa ei ollut sopivaa määrää sopivia nappeja.


5F36C6C2-BB5B-4667-A44A-22FF0A871B57.jpg

No, ne keskeneräiset: bussimatkalla Tampereelle neuloin Vaaka-takin hihan. Koulutuksen luennoilla neuloin Nostalgia-paitaa, paluumatkalla junassa piti aloittaa salainen testineule, mutta sopivat puikot olivat liian hankalasti matkalaukussa, joten sitä neuloin sitten kotona. Koli-huivikin on siinä vaiheessa, että seuraavaksi on pitsiosuus ja kaavion seuraaminen.