727E04BC-602D-4EFC-A26B-720EC059AD15.jpg

 

Elämä alkaa voittaa koko viikon piinanneen kuumetaudin jälkeen. Kuume huiteli kolme päivää neljässäkymmenessä, alkuviikko menikin siis nukkuessa. Mitä nyt hereillä ollessa katselin YLE-areenasta Sohveperunoita ja Isä Matteota; kevyttä ja helppoa, johon voi rauhassa nukahtaa, jos väsyttää. Töihinkään en päässyt koko viikolla, ja nyt oli sen verran kova tauti, etten yhtään edes ajatellut, olisinko sittenkin jaksanut mennä töihin. Eilen ja tänään tein kotoa pari pakollista asiaa etänä, mutta kyllä lepo maistui pienen läppärisession jälkeen. 

Siis sellainen viikko takana, joten puhelimeen tullut viesti pakettiautomaatista löytyvästä paketista ilahdutti kyllä kovasti. Kun vielä sain kuskin, niin haimme ihanan paketin kotiin (ja tilaa automaattiin toisten paketeille, toissapäivänä näet piti raahautua itse postiin, kun verkkokaupasta ostamani uusi tabletti ei ollutkaan mahtunut pakettiautomaattiin, josta mies olisi sen voinut hakea)

Parini lähetti tällä kertaa vyyhdin Viron villaa ja ohjeet huovutetuille lapasille. Pääsee mies pitkästä aikaa vyyhdin pitelijäksi, hän ei kyllä ole kovin taitava siinä puuhassa, mikäli oikein muistan. Lapset ovat harjoitelleet enemmän mummin kanssa. Väri sointuu hyvin uuteen kamelinruskeaan villakangastakkiini.

image.jpg

Parini oli neulonut myös aivan ihanat ja pehmeät valkoiset lapaset. Minulle uusi peukalokiilan malli, pitääkin esitellä se myös äidille, joka on meidän sukka- ja lapasmestari. 

image.jpg

Lisäksi silmukkamerkkejä, jotka tulevat tarpeeseen. Ovat varmasti kätevämpää kuin tähän asti käyttämäni langanpätkät. Paketissa oli myös suklaata ja tunnelmointia varten suloinen mangokynttilä. Kiitos, ettei se ole voimakastuoksuinen vaan hyvin mieto.  Kiitos parilleni uudesta haasteesta.