image.jpg

Matkalle olin varannut lankoja mukaan kaksia sukkia ja yhtä tai kahta pipoa varten. Alkumatkalla neuloin lentokoneessa ja sain yhden sukan valmiiksi, sitten bussimatkoilla ja hotelleissa oli niin paljon katseltavaa ja ihmeteltävää ja tekemistä, ettei neulominen tullut mieleenkään. Kiertomatkalla oli välillä niin kosteankuumaa, ettei neulominen onnistunut: kädet olivat hikiset ja bambupuikot hieman turposivat ja nihkeytyivät kosteudessa, joten neule ei luistanut ollenkaan. Viimeiset siirtymiset olivat niin pitkiä, että bussissa alkoi olla maisemien katselun lisäksi aikaa muuhunkin ajanvietteeseen, ja ilmastoidussa bussissa neulominen sujui. Sain siis valmiiksi toisen sukan ja aloitin kolmatta. Lopulta kotimatkan lennoilla ja lentokentällä odotellessa seuraavaa etappina neuloin toisen sukkaparin loppuun. Tämä vaaleansininen sukkapari meneekin lahjaksi. 

image.jpg

Tässä vielä kaikki kolme paria, siniset tyttärelle, valkoiset itselle ja valko-vaaleansiniset lahjaksi. Terän väriraitoja on 13 kpl koossa 37, 14 kpl koossa 38 ja 15 kpl koossa 39.

Sitten suunnittelelemaan neulekuviota savolais-madagaskarilaisiin siankärsäkäärme -sukkiin. Vastaan näet tuli mustakeltainen hognose snake, jolla oli upea keltamusta kuviointi (Googlen kuvahaku näyttää jotain vaaleita otuksia, mutta meidän näkemämme olivat tummia) Joudun siis neulomaan hankalalla mustalla langalla.