C197386D-1DD6-4071-96D1-FFEC2602C33F.jpg

mutta ihan mukava arki. Joulunpyhinä jaksoin lukea kirjan, Sujata Masseyn Murha Bombayssa. Pelasin lasten kanssa neljä tuntia Trivial Pursuitia, emme ole siinä yhtä hyviä kuin joskus ennen. Katsoin Ylpeys ja ennakkoluulo -maratonin tyttären ja äidin kanssa. Kävin pienillä kävelyillä miehen kanssa. Neuloin kirjoneulesukkaa vähän yli kantapäästä. Söin kirsikkaliköörikonvehdit kirjaa lukiessani. Amarylliksiä minulla on kolme valkoista ja tämä kaunis punainen, jonka sain lahjaksi. Tapaninpäivänä kauneimmat joululaulut messussa näimme kirkkoomme jouluseimen valmiina: itämaan tietävätkin jo tulleet paikalle, korkealla siemen yllä olivat enkeli ja loistava tähti. Jouluseimi elää ajassa joulun tarinaa ja muuttuu tarinan mukaan.

FEBE6705-9EE7-4BDF-AA42-38745D4486E5.jpg

Tänä aamuna olo ihan kiva lähteä töihin. Töissä olimme minimimiehityksellä, koska tämä oli niin suosittu päivä lomailuun. Yksi meistä vielä sairastui, mutta kuitenkin saimme päivän työt tehtyä sujuvasti ja yhteistyönä. Upeita työkavereita, ja yritin kiittää jokaista hyvin sujuneesta päivästä. 

668C0E4F-FFCF-4DB8-BF4B-0B6BFA0E02A7.jpg

Tein vähän pidemmän päivän, jotta mies saattoi hakea samalla reissulla minut, käydä anopilleen kaupasta ergonomiset sukkapuikot ja pojan linja-autoasemalta. Käväisin kirpparilla ja löysin vihreän skottiruutuhameen.

 

Poika kävi ostamassa papalle mikron. Meidän perheessä on jo suorastaan perinne ostaa mikroaaltouuneja jouluna. Vuonna 2004 meillä lakkasi mikro toimimasta aatonaattona, ja aattona etsimme avoinna olevaa kodinkoneliikettä ostaaksemme mikron. Vauvan kanssa en suostunut monen päivän ajan ruokien lämmittämiseen vesihauteessa. Se tuolloin ostettu mikro lakkasi toimimasta vuosi sitten aatonaattona. Nyt oli enemmän kauppoja auki jouluaattona, kun ostimme uuden mikron. Papan mikro meni rikki joulupäivänä, ja koska atrapalvelulla on joulutauko ja papalla pakasteaterioita, niin poika kävi tänään ostamassa uuden  uunin, jottei kotihoidon tarvitse kattilassa sulatella ruokia. 

33C6A996-BF41-4EB8-AE80-CFDCB98D34E5.jpg