5B300DEB-A56E-444C-BD5D-F53FD77FEDD3.jpg

Karanteeniajan iloksi Kodin kuvalehden nettisivuilla oli jo kuukausi sitten ilmainen sukkaohje, ohje on yksi malli Pikana puikoilta -lehdestä. Minusta tämä oli kaunis malli ja ollut tiiviisti mielessäni koko ajan, vaikka muuta tekemistä ja neulomista on ollut. Valitsin lankalaatikosta löytyneen farkunsinisen Seiskaveikan ja neuloin välineuleena ja TV:tä katsoessa. Parin päivän neule; jostain syystä minulla pyörii mielessä lehden nimenä "vartissa valmista". Koko on 40.

Pappilan elämää -blogista sain näille nimenkin. Hän oli neulonut Pikana puikoilta -lehden ohjeella ja mallin nimi on Japanilaisittain.

DA8BFAA8-8CE2-4BD7-92AE-0E44444FCCB2.jpg

Kävin lauantaiaamuna ruokakaupassa ja lähettämässä pojille paketit. Kaupassa oli aivan erikoinen tunnelma, asiakkaat pitivät hyvin huolta turvaväleistä, ja kassalle päädy oli hidasta, koska odotettiin rauhassa, että edellinen sai pakattua ostoksensa alta pois ja monella oli täpötäydet ostoskärryt, ostivat ruokaa pitkäksi aikaa tai samalla kerralla monelle. Kaupassa oli kuitenkin ihan hiljaista, ei ollut puheensorinaa eikä hälyä. Musiikkikaan ei ollut kovalla. Kaikki vain keräsivät ostoksiaan vakavina. Lähtiessä samaan pyöröoviväliin tuli perässäni vanhempi mies hangitysmaskeineen. Ulko-ovilla ei ollut tungosta, olisi voinut tulla seuraavassa välissä. Katsoin häntä tuikeasti. Tokihan sedän maski suojasi nimenomaan minua, mutta silti turvaväli olisi suotavaa poistuessakin.