image.jpg

Salainen neuleystävä -parini lähetti ihanan pehmeää ja suloisen sinistä merinolankaa huivia varten. Ohje-ehdotukseksi hän oli valinnut kolmiohuivin pitsireunuksella, Frozen river, näin syksyn kunniaksi. Ohjeen myötä ilmakin kylmeni ja jäätä on ilmestynyt jokeenkin. Neulomisen aloitin aika pian paketin saapumisen jälkeen, pidin välillä taukoa ja neuloin muutaman pipon ja sukan, ja nyt ihmettelen, että paketin saapumisesta on vajaa kuukausi aikaa ja huivi on valmis. Olipas aika nopea ohje. Pingotuspaikkaa minun pitää vielä varmaan etsiä, jotta saan pingotettua vielä suuremmaksi, toisen makuuhuoneen matto osoittautui pieneksi. 

Huomasin, etten ole vielä kiittänyt pariani synttärilahjasta: kortti, kivoja silmukkamerkkejä ja muumitikkari. Kiitos, ilahdutti ja käyttöön pääsevät, aloitin huivin neulomisen lahjan saapumisen aikoihin, ja ajattelin yhdistää nämä kaksi asiaa. 

4CBBD10F-8DE6-40DC-AEDF-68F0C071CB8B.jpg

Koska lankaa riitti, neuloin huivin reunan pitsin mallikertoja enemmän ja niinpä lankaa jäi vain pieni pätkä. Tätä loppumallia oli mukava neuloa, ja neulominen onnistui telkkaria katsoessa. Siinä pitsin alussa piti laskea silmukoita enemmän.