Sibeliuksen päivänä teekalenterissa oli Valkoista karhua ja joulukalenterin pussissa liukuvärjättyä violettia lankaa ja huiviohje, lanka päätynee joko ohjeen helpoksi kolmiohuiviksi tai Tainaksi. Monimutkaiset, mutta kauniit, pitsihuivit eivät ole minun juttuni. Kärsivällisyyteni ei riitä jatkuvaan silmukoitten laskemiseen. (nämä valokuvat menevät ihan omikseen nurinniskoin)

65A78FAB-13DD-4888-96B2-4FA5B4FD0196.jpg

8.päivä neuloin kaikkia sukkia vähän eteenpäin, kirjoitimme joulukortit ja kävin tyttären kanssa laulamassa kauneimpia joululauluja englanniksi ja saksaksi. 

A84F4B91-A621-49FE-8F21-7C4FC3D038B0.jpg

9.päivänä paljastui kalenterin paketista karkkipäivä. Pehmeitä karkkeja ja kaksi jouluista tikkaria. Muumimamma-tee rimmaa Annan-päivään. Aamulla heräsin aikaisin, ja ehdin paistaa joulupukin kuiskaukset, joiden taikinan tein illalla jääkaappiin tekeytymään. Lisäksi ehdin neuloa päivän pätkän Tulkoon joulu -sukkia. Työpäivä on tavanomaiseen tapaan tosi kiireinen, ja illalla on kuljetettava lapsi harrastukseen, haettava mies linja-autoasemalta ja ostettava naapurille pullo konjakkia. Leivontakonjakkini oli mystisesti kadonnut kaapista vuoden aikana, ja illalla hedelmäkakkua varten pilkotut hedelmät pääsivät marinoitumaan, kun lainattiin konjakkia naapurista. Onneksi on ihania naapureita.

Joulupukin kuiskauksia

image.jpg