image.jpg
Kolmas luukku on pehmeä, mutta tätä arvasin odottaakin eilisen vihjeen perusteella. Ohje pitsisukkiin, jotka on tarkoitus neuloa yhtä aikaa; kahdet puikot, kaksi kerää. Lanka on minulle vain nimeltä tuttua Oonaa. Värinä kaunista oranssia, pidän väreistä, mutta en kovin paljoa räikeän kirkkaissa, joten tämä heleä oranssi on mieluisaa. Merin ja Vellamon nimipäivänä teekalenterissa on illaksi rooibos-teetä. 

image.jpg

Tilasin Niina Laitisen uuden sukkakalenterin verkkokaupasta. Viikonloppuna puhelimeen tulikin viesti lähikauppaan saapuneesta paketista, Niina olikin lähettänyt kalenterin Matkahuollon kautta, kun postinkulku oli epävarmaa. Meidän joulukorttien lähettäminen on nyt kiinni siitä, ehtivätkö vuositilauksena tulevat joulupostimerkit perille ennen korttien lähettämistä. Paketista kuitenkaan voinut olla varma, mikä odotti, koska odottelen veitsisettiä, jonka saan yhden kyselyn vastauspalkintona. 

Sukkakalenterissa on jälleen mukavia ohjeita, ja sormet syyhyävät toteuttamaan syyskuun sukkia. Ihan vain siksi, että minulla on ohjeen lankaa, ja olen etsiskellyt ohjetta sille langalle. En millään jaksaisi odottaa syyskuuhun.

image.jpg