0F471528-A77D-4D06-BF94-BC22EC2581A0.jpg

Kävin ystävän kanssa teatterissa katsomassa näytelmän 60. Näytelmä kertoi kolmatta ikää elävästä, kuusikymppisestä stand up -koomikosta ja hänen elämästään tässä ruuhkavuosien ja vanhuuden välissä. Näytelmässä oli sekä ajatuksia herättäviä asioita että hyvää mieltä. Iltamme oli onnistunut ja nautimme teatteriesityksestä.

Illan aikana puhelimeen oli tullut viesti, että Matkahuolto on tuonut lähikauppaamme minulle paketin. Onneksi kauppa on auki kymmeneen illalla, joten minun ei tarvinnut jännittää huomiseen puoleenpäivään.

Kuukauden teemaan  parini oli valinnut neulahuovutusta piparkakkumuotin avulla, huovutusneulan sekä joulunvihreää ja -punaista huovutusvillaa. Kiitos, ihana parini, tämä on minulle nyt juuri sopivan vaativa työ itsetehdyksi lahjaksi. Nyt taas tuntuu, että työ vie voimia, ja pitää ihan keskittyä tekemään vapaalla rentouttavia asioita (neulomista, lukemista, liikkumista), vaikka kuinka tekisi mieli mieluummin painua pehkuihin.

Lisäksi paketissa oli toinen teema, sointuvat vaaleanpunaiset: ihanat käsinvärjätyt merinolangat Woolmintilta (ehdotus vaikka huivin raidoiksi) ja Handulta sävy raparperihillo vaikka sukiksi, levy Geishaa, ihanaa teetä sävy sävyyn lankojen kanssa ja suloisessa tuubissa tarpeellista käsivoidetta.

Kiitos jälleen oikeaan osuneesta yllätyksestä, marraskuun harmaus, joka lumien sulamisen myötä taas ehti palata, on ainakin hetkeksi selätetty.