Palasin lauantaina matkoiltaan, hain postista paketin ja olin siitä niin innoissani, että tutkin poissaollessa tullutta postia vasta sunnuntaina. Siellähän oli SNY-parilta tullut kirje yllätyksineen. Rauhoittava kortti (kiire on vain asenne - kuinka tärkeää muistaa arjessa!), ohran siemeniä ja tikkari herkutteluun. Minulla onkin tapana kasvattaa ohraa korkeassa lasimaljakossa pääsiäiseksi. Kerrankin muistan kylvää siemenet ajoissa.

image.jpg

 

image.jpgimage.jpg

Salainen neuleystäväkierros on jälleen käynnissä. Eilen sain viestiä pariltani, että paketti on lähtenyt matkaan. Tänään lauantaina (!)puolenpäivän jälkeen puhelimeen jo kilahti postin viesti saapuneesta paketista, olin vasta lähdössä kotimatkalle Tampereelta, ja junassa oli hauska odottava tunnelma, mitä postissa odottaakaan. Kotona ajoin tietenkin ensin postiin ja sitten vasta kotiin. Rakastan näitä yllätyksiä!

Ihanan ja suloisen paketin parini olikin koonnut, kuulemma nyt saa toivoa!

Sukkaohjeita kokonainen lehti (olenkin jo parista blogista nähnyt saadun saman lehden ja pienenä salaisena toiveena minulla olikin juuri tämä lehti, joten aikamoinen selvännäkijä parini onkin) Lehdessä on kivoja ohjeita sekä sukkamalleihin että selkeitä ohjeita tekniikoihin. 

image.jpg

Kolme kerää Seiskaveikkaa: kerä puhtaanvalkoista, keltainen ja vihreä kerä muumitalo-lankaa. Iloisia ja keväisiä värejä, vaikkapa villasukkalapselle sukat. Itsetehty yllätys oli selvästi tehty minulle, niin on juuri sopivan kokoinen ja värinen, mutta siitä paljastan enemmän toisessa jutussa, kuvasta voi tätä raikkautta arvailla.

Herkkujakin parini oli pakannut mukaan samassa värimaailmassa, keltaisia ja vihreitä lakritsoita ja oranssin keltaisia sokerirakeita vaikkapa kuppikakkujen päälle. Huomenna meille tuleekin Erasmus-vierailija, teinityttö Saksasta, ja on mukava leipoa vaikka mokkapaloja tai kuppikakkuja. Kahvipöytään voi kattaa aurinkoiset narsissiservetit. 

Sokerina pohjalla on hauska kevätbingo 😍 Aurinko on jo häikäissyt ja kumppareita on tarvittu (mutta sitten saatiin hulevesiviemäri esille lumen alta ja lätäkkö katosi) 

image.jpg