image.jpg
Hyvää itsenäisyyspäivää! Partiolaisten ja paikallislehden kalenterista paljastui lippu, ja joulukalenterivaihdon paketissa sama väriteema jatkuu: sinivalkoiset kynttilät ja sinivalkoisia pikkutupsuja. Illalla sytytämme juhlavalaistukse klo 18-20, eli joka ikkunalle kaksi kynttilää. Nämä sinivalkoiset sijoitan olohuoneeseen näkyvimmälle paikalle. Yläkerran makuuhuoneeseen on led-kynttilät. Tupsuillekin minulla on ajatus käyttöä varten. Koristelen niillä illan sinivalkoisen kattauksen, hopeakimalle sointuu kattaukseen varattuihin kynttilöihin. 

image.jpg

Teekalenterissa päivän teemaan sopivaa, hyvin itsenäistä teetä. Tässäkin on mahtavaa huomata, kuinka ajatuksella ja nokkelasti kalenteri on koottu. Teekalenterissakaan en kurkistelee eteenpäin, joten joka päivä saan yllättyä. Onneksi et vastustanut kiusausta, kun löysit teevalikoiman.

Neuloin Tulkoon joulu -sukkia monimutkaisen kakun leipomisen ohessa, ja enkös neulonut yhden pätkän väärään sukkaan. Puran vasta huomenna, kun näen huomisen ohjeen, toivossa, ettei tarvitsisi purkaakaan. Olin jotenkin katsonut, että kakussa on kolme kerrosta, ja siinä olikin neljä. Ei tämä mitään paniikkia aiheuttanut, olin hankkinut kaikkia puuttuvia aineksia ja aikaa oli ihan riittävästi. Ehtii hyytyäkin kauemmin kuin ohjeessa sanotaan. 

image.jpg