E95471CF-BF78-4DBE-9993-00F3D1455180.jpg

Ostin uuden Taito-lehden joka myytiin yhteispaketissa edellisen numeron kanssa. Tässä 2/2020 numerossa oli teemana klassikkomallit, ja siellä oli rusettimallisen kaulahuivin ohje. Soma huivi on pieni ja mahtuu takin alle, toisaalta on sievä ja pysyy paikoillaan ilman solmuja tai huivineuloja. Klassinen malli, jonka ohje tuli nyt sopivasti vastaan, kun kaipasin välipalaneuletta isomman projektin oheen.

Neuloin huivin tyttärelle Hjertegarnin Exstra fine merino 120:sta, joka ei kutita tyttären herkkää ihoa. Hän valitsi itse lankavarastostani kauniin sinisen langan. Ompelin huiviin vielä pienen koristesydämen, jossa lukee "hand made with love". 
 

Tänään on ollut kaunis kesäpäivä. Jo aamusta luin lehden ja join aamukahvin ulkona kukkimistaan lopetteleva omenapuun alla, sitten neuloin ulkona katsellen tabletilta saksalaisia poliisisarjojen kunnes aurinko alkoi paistaa liian kirkkaasti etupihalle. Lidlistä ostin kevyitä pellavamekkoja ja kiersimme useamman Lidlin, jotta löysimme tyttärelle uusia pellavashortseja. Illemmalla on mukavaa istua takapihalla, jonne paistaa aurinko.