Dansuckerin sivujen simaohjeista kokeiluun tänä vuonna myös rosmariini-limettisima.
LIME-ROSMARIINISIMA
4 luomulimettiä
5-6 tuoreen rosmariinin oksaa
250 g fariinisokeria
250 g sokeria
4 l vettä
herneen kokoinen palanen tuorehiivaa
Pese limetit, kuori 2 llimetin vihreä kuori suikaleina kattilaan, jossa on myös huuhdellut rosmariinin oksat. Lisää puolet vedestä, kiehauta ja ota pois liedeltä. Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit liukenevat veteen, lisää limeteistä puristettu mehu ja loput vedestä. Jäähdytä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva. Anna käydä huoneenlämmössä 1-2 vuorokautta, siivilöi ja pullota. Lisää pulloihin muutama rusina.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.