Pääsiäistä olemme viettäneet kotona kolmestaan, mutta ruoaksi olemme laittaneet perinteisiä pääsiäisruokia. Pitkäperjantaina lohta, perunoita ja päärynää uunissa, lauantaina maalaisranskalaisia lammaslihapullia, sunnuntaina lammasta lakritsamarinadissa ja maanantaina kanaa appelsiinin ja fenkolin kera.
Jälkiruokana on ollut mämmiä, suklaamunia, pashaa ja kahvileiväksi tytär leipoi Hesarin ohjeella pääsiäisbrownieta, johon tuli päälle runsaasti suklaamunia ja pääsiäsikarkkeja sekä vaahtokarkkeja, minä leivoin mangojuustokakun Meillä kotona -blogin helpolla ohjeella. Tein puolikkaalla ohjeella ja sain 15 cm vuokaan mukavan korkean kakun.
https://blogit.meillakotona.fi/drsugar/mangojuustokakku-limella/
Käsitöitä olen aloittanut useamman sen jälkeen, kun Novitan pupusukat valmistuivat. Päättelin pinon tiskirättejä, jatkoin Vanuttunut villasukka -blogin Mukulat KAL:ia, TV-neuleeksi aloitin perussukat lankalaatikon sattumanvaraisesta langasta ja vihdoinkin aloin neulomaan Glacier-tunikaa Veera Välimäen ohjeella. Ohje on englanninkielinen, enkä ole sukkaa kummempaa neulonut englanninkielisen ohjeen mukaan, toistaiseksi näyttää siltä, muilta pitääkin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.