D29C7AC5-D927-44F8-A5C9-0E6C9A25D879.jpg
SYYSKUU

Syyskuu, uusi alku kesän jälkeen. Harrastuspiirien uusi kausi ja innokkaat harrastajat kielikursseilla, kaappikellon rakennuskurssilla, nypläyspiirissä ja kuoroharjoituksissa ja joogakurssilla. Vielä ei näy väsähtämistä tai kyllästymistä harrastamiseen, vaan ryhmään jaksetaan lähteä puolukanpoiminnan ja omenien säilönnän jälkeen, ja vaikka sieniretki on vielä edessä. Kellastuvat lehdet, värikäs luonto, syysaurinko ja uusi harrastuakausi - miten innostavaa!

Jääkiekkokauden kausikortit on ostettu ja vierasotteluihin suunnitellaan matkoja, kauempaa varaillaan otteluilloiksi kannattajien yhteismatkoja bussilla katsomaan Ässiä, Kärppiä, Jokereita, Tapparaa tai miten Ilves pelaa. Fanihuivit kaivetaan esiin ja äänet avataan kuuluvia kannatushuutoja varten.

Syyskauden konsertti- ja teatteriohjelmistot ovat kiinnostavia ja lippuja varataan jo konsertteihin ja näytelmiin, teatterimatkoja suunnitellaan niin marttayhdistykssä, eläkeläisyhdistyksis kuin kunnan kulttuuritoimessa. Bussilla kaupunkiin katsomaan jokin jumalainen näytelmä, väliajalla lasillinen viiniä tai kahvi ja leivos. Näytöksen jälkeen bussilla kotiin. 

Dante: Jumalainen näytelmä

Beate 8 pistettä

Repu 5 pistettä

Laiskiainen 4 pistettä

Anne 2 pistettä