Sain eilen viestin pariltani, että paketti on postitettu, tänäänhän se oli jo perillä. Useimmiten posti näyttää kulkevan lupaamassaan ajassa, vaikka yleisönosastoja lukiessa voisi muuta kuvitella. Monesti puhelin kilahtaa saapuneesta paketista lauantainakin.

Leivoin ensin kakkupohjan uuniin ja sitten läksin kakun paistuessa hakemaan pakettia. Onneksi on pitkään paistuva kakku, uunissa se on vieläkin. 

image.jpg

Katsokaa ja ihailkaa, miten parini on soinnuttanut kaikki värit yhteen. Langat, kortti, karkkipaperit... hän oli valinnut ohutta sukkalankaa syksyn väreissä ja ehdottaa keltaisia Riikka-sukkia ja vihreitä Elonpolkuja. Riikka-sukkia olen seurannut valmistuvan Siniseltä sohvalta ja kuullut ohjeen olevan helppo. Kiinnostavaa kokeilla itsekin. Kortti on niin ihana, että se päätynee työhuoneeni ovelle nimikyltin pariksi, siinä kun ei ole osoitetietoja vakoiltavaksi.

image.jpg

Langat ovat ihanan pehmeitä villa- ja merinolankoja, värit ovat kauniita ja minunkin mielestäni juuri syksyyn sopivia. Kumpikin lanka on minulle uusi tuttavuus. Italiantunnin jälkeen Lana Mia oli niin tutun kuuloinen - minun villani ei kuulosta ollenkaan yhtä runolliselta. Lisäksi parini oli virkannut vihreitä lasinalustoja, sointuvat sekä malliltaan että väriltään sly-kierroksella silloisen parini virkkaamiin.  

Tuhannet kiitokset, ihana ja mieluinen paketti. Langat muuttuvat sukiksi tässä syksyn mittaan.