Ei ollut mikaään tarkoitus tähän lähteä mukaan, vaikka movet ovat innoissaan aloittaneet uusia neuleita. Sitten kuitenkin kävi niin, että kahden viikon aikana aloitin 7 uutta neuletyötä, eli minulle tästä tuli 14 päivää 7 aloitusta -haaste.

Sain sopivasti entiset neuleet valmiiksi tai sellaiseen vaiheeseen, että tarvitsin kokous/koulutusneuleita, joita voi neuloa ilman ohjeen tai kaavion jatkuvaa seuraamista. Samoin sain langat aikomiini paitoihin ja tokihan ne piti saada aluille hetimiten. 

IMG_1101.jpg


Ensin aloitin villasukat, lankana Skeinfinityn villasukkalanka värissä mansikkamaito. Perussukkaan piristykseksi pitsikuviokerta jostain toisesta sukkaohjeesta. 
Toiseksi sain testineuloa Talviknitsin Rockweed-pipon, ja tämä olikin kätevä neuloa automatkalla ja valmistui nopeastii.

Kolmantena aloituksena tarvitsin Tornion neulefestareille sukkaparia helpompaa, ja aloitin Uumen-huivin, johon olin löytänyt toisen, vihreään sopivan langan Lankamaailman neuleillassa.

Neljäntenä aloituksena lapaset Idän kehräämön lammaslaamalangasta. Lapaset neuloin samantien valmiiksi, koska halusin niiden olevan odottamassa ensimmäisiä pakkasaamuja, ja halusin erilaisen langan käyttöön mahdollisimman nopeasti.
 

Viidentenä onTaito-lehdessä oleva kirjoneulepaita, vaaleanpunaisella aloitin kaulusresorin, mutta pitää päättää, neulonko nyppyjä vai en. Ehkä neulon.

Kuudes on Mimmi-paita, johon ostin Torniosta ohjeen mukaista merino-mohair-lankaa, Sulo shopin värjäämää vaaleanvihreää. Vihreä oli se sävy, joka sopi väreihin parhaiten.

Seitsemäntenä aloitin Anna Johannan uuteen kirjaan tulevan paidan testineulonnan, paidassa on pitsikuviota raglansaumoissa ja helmakuvion yläpuolella ja helmassa hauska pesukarhukirjoneule.

Alkusyksyn tekemiset ovat nyt suunniteltu.