Perjantaina sää muuttui pilviseksi ja koleaksi, kotimatkalla töistä satoi jonkin matkaa pientä, mutta todella kylmäävää tihkua. Illaksi oli kuitenkin luvassa kaikkea mukavaa, lapsi tulossa armeijasta lomalle ja puhelimeen tullut viesti saapuneesta paketista.

IMG_0471.jpg

Parini tunnusti paketissa olleessa kirjeessä, että teema oli haasteellinen, koska hän ei kesällä paljoa reissaillut. Valitsi ohjeeksi luotto-lettutaikinansa ja parhaan muurinpohjalettutaikinan ohjeensa, jota kesällä teki mökillä. :) Minulla tämän kokeileminen muurinpohjapannulla taitaa jäädä ensi kesän mummilakäynneille, tuskin syysloman kylmyydessä muurinpohjalettuja tulee paistettua, mutta ohrajauhoinen ohje on kokeilemisen arvoinen tavallisella paistinpannullakin.

IMG_0469.jpg

Sain myös inspiroivan Kuppikakun kaksi puolta - kirjan. Kirjassa on toidella puolella makeita ja toisella puolen suolaisia ohjeita. Näitä testailen ihan varmasti. olen leiponut paljon makeita juttuja, joten innostuin todella näistä suolaisista ohjeista.

Paketissa siis oli näiden ohjeiden lisäksi paketissa oli pussillinen Siro-sokeria, ohrajauhoja (näitä ei olekaan kaapissa, käyttöä löytyy), pinkkejä sokerisydän-koristerakeita, Lumimarja-servettejä ja teepusseja, ihana kynttilä sinikuvioisessa lasissa (kiitos, että on tuoksuton) sekä täydennystä lasinalustasarjaan (aivan ihania)

Jälleen lämpimät kiitokset parilleni inspiroivasta paketista.