Tänään puhelin piippaili iloisten viestien merkiksi. Ensin töistä lähtiessä tuli viesti, että ylioppilaan valokuvat ovat valmiina, siispä kotimatka valokuvaamon kautta. Kuvat olivat oikein onnistuneita, ja valokuvaamon hyllyllä oli kehyksen mallikuvana isoveljen kuva, vertailimme, että on niillä kuitenkin niin samanlainen hymy, vaikka muuten ovatkin erinäköisiä. Kotona puhelin piippasi ja viesti kertoi, että paketti on saapunut. Lokerossa odotti hupaisalla "junk food" -teipillä teipattu laatikko. 😄 

IMG_0333.jpg

Parini osaa valita osuvia kortteja, vai mitä! Kortissa parini paljasti, että äiti leipoi mustikkapiirakkaa, pullaa, mokkapaloja ym. perinteistä, joten hän oli valinnut ohjeiksi näitä perinteisiä ja vähän modernisoidumpia versioita.

IMG_0334.jpg

Paketin sisältö oli runsas: kannellinen lokerovati, suklaata, kardemummaa, vadelmatäyttistä, hyytelösokeria, kookoshiutaleita ja mantelimassaa.

IMG_0335.jpg

Pahvisia kakkualustoja, joissa on jalusta. Vaniljakreemiä ja mansikka- ja vadelma- ja jotain kolmatta vaahtoainetta. Näitä en olekaan vuosiin käyttänyt, kun aikoinaan käyttämääni merkkiä ei enää saanut kaupasta. Ainakin silloin kakunkuorrutuksena olivat hyvänmakuisia ja kestäviä verrattuna kermavaahtoon ja tuolloin muodissa olleeseen rahka-kermavaahtosekoitukseen. 

Ja sitten se kaikkein hauskin ja tärkein juttu: parikseni paljastui Milla Kotikuusen alta