Parini antoikin vinkkiä, että paketti on postissa, joten olin varautunut pyöräilemään paketinhakuun. Puhelin kilahtikin eilen ilmoittaakseen saapuneesta paketista, mutta ensin joimme rauhassa Marjatan-päivän kahvit, johon olin kutsunut taloyhtiön neljä Marjattaa.

IMG_0422.jpg

Paketissa kiinnitti huomiota ensin teemaan sopiva laatikko, jonka halusin kuvaankin. Salaisella parillani lienee kaunis kakkuvati (vakoilen kuvia ;D ). Paketista paljastui:

vaniljasokeria, joka alkoikin olla vähissä

fariinisokeria

kanelia ja kardemummaa omenapiirakkaan

auringonkukan siemeniä kasvispiirakkaan

koivunlehtikuvioisia servettejä - sointuvat sekä uuteen kakkuvuokaan että samankuvioiseen pöytäliinaan, joka minulla on

Geisha-levy (yritin piilottaa sen kaappiin, jotten heti söisi)

koivunlehtikuvioinen irtopohjavuoka, josta parini pahoitteli, ettei tätä kuosia ollut pienempää, minulla tämänkokoisen vuoan pohjalevy joutui hukkaan, kun vein hyydytettyä kakkua ystävälle - ja tämä on paljon kauniimpi kuin vanha harmaa.

4 kivaa, itsevirkattua lasinalustaa - aivan ihania ja arvostan itsetehtyjä todella paljon (olen harkinnut meneväni nypläyskurssille, tai ainakin itse verestäväni vanhoja nypläystaitoja) joten ovat tervetulleita.

IMG_0424.jpg

Ohjeita sain kaksi: Omenapulla suolakinuskilla, jota leivon ehdottomasti syyskuun alussa serkkutapaamiseen ja Juusto-kasvispiirakka. Reseptit olivat tarkkaan harkittuja ja parini kertoo aikovansa kokeilla niitä itsekin.

Parasta paketissa oli kirje salaiselta parilta, kiitos kuulumisista. Meillä nuorimmainen aloitti yläasteen ja oli reippaasti jutellut uusille luokkakavereille eikä pelkästään alkanut kahta parasta kaveriaan. Alkaa-verbi on mielestäni paras "murresana" täälläpäin, sillä voi kätevästi kuvata monenlaista yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä lasten yhteisistä leikeistä seurusteluun jne.

Kiitos parille ihanasta paketista; pyysit rehellistä palautetta ja toiveita: loistopaketti, kokoa vain paketit omien ajatustesi mukaan, yllätykset ovat kivoja.