Ensin kuvaan uusimmat ostokset eli Lontoosta mukaan lähteneet ihanat vyyhdin ja kerät. Tanskalaista tweed-lankaa kynsikkäiisin, amerikkalaista villasilkkiä ja upea punainen merinolanka. Tätä kaupan myyjäksi kehui hyväksi valinnaksi.

image.jpg

Loppiaismatkan jälkeen oli vielä kaksi vapaapäivää, torstaina alkaa arki ja työ. Olo oli sopivasti flunssainen, joten mitään suurta en jaksanut tehdä. Sää sateinen ja lämmin, lumet sulivat pihalta, paksu jää kulkukohdilla on ollut hyvin liukasta. En siis käynyt edes kävelyllä, autolla ajoin marketeille ja paluumatkalla lähikauppaan hakemaan verkkokaupan alennusmyyntiostokset. Vain yhdet tyttärelle ostetut kengät tarvitsee palauttaa, niissä toinen vetoketju ei toiminut. Onneksi vedenpitävät kengät olivat sopivat.

Järjestelin lankani, sukkalangat ja Novitat omiin laatikoihinsa, pehmeät merinot ja banbuviskoosit erikseen, puserolangat ja huivilangat omiin laatikoihinsa, pipoiksi sopivat villalangat kassiin, jne. Neljä muovilaatikkoa, pyykkikorillinen lankasettejä ja kenkälaatikollinen keränloppuja, lisäksi vielä pari korillista sekalaisia: lähinnä keskeneräisiä sukkaprojekteja ja tiskirättilankoja. Käsinvärjätyt vyyhdin saivat olla vielä omassa kassissaan - ovat niin ihania eivätkä mahtuneet oman lajin laatikoihin. Vastaan ei tullut yllätyksiä, että onkos minulla tämmöistäkin lankaa. Yhdessä pussissa, jossa on opiskeluaikoina neulottu ja puoltatoista hihaa vaille valmis neuletakki, oli melkein valmis virkattu pitsiliina. Tätä en muistanutkaan tehneeni, siis olen joskus vinkannut pitsiliinaa! Pussissa on myös kaksi käsityölehteä, eli ohje taitaa olla tallessa, jos haluan tehdä loppuun.

image.jpgimage.jpg

Jostain syystä neulominen ei sujunut tänään ollenkaan, kettusukkien ensimmäinen varsi on puolivälissä. Lentokoneessa aloittamaani Hogwarts Express -huivia neuloin muutaman kerroksen, mutta mielessä oli koko ajan se kettusukan kirjoneuleen edistymättömyys.