image.jpg
Luukku 10 oli jälleen rustiikkinen, ruskea kirjekuori, josta löytyi ohje trikookuteesta neulottaville tossuille ja paksut bambupuikot. Teekalenterissa oli Lady green -teetä. Tossuprojekti jää tammikuulle, mutta mutta mukava, että on jotain suunnitelmaa tulevaisuuteenkin. Aamulla neuloin Tulkoon joulu -sukkien päivän osuuden ja varret ovat nyt valmiit ja kantapää edessä.

Nyt kävimme tyttären kanssa ruotsinkielisissä kauneimmissa joululauluissa. Tilaisuus oli niin suosittu, että lauluvihkoset loppuivat kesken. Sanat löytyivät aika helposti netistä, ja totesimme Jouluyö, juhlayöllä olevan julsångerna.se sivuilla olevan ihan erilaiset sanat kuin meillä laulettavassa. Tilaisuudessa esiintyi ruotsinkielisen koulun reippaita lapsia, ja olipa paikalla oikea Lucia-kulkeekin lauluineen, kynttilöineen ja puheineen. Suloista katsottavaa.

FDF21402-02F0-43C0-953E-4C505BAA1DA9.jpg

Luukku 11 onkin muhkea paketti. Suuri pussillinen kirjavia lankoja ja vinkki, että kaksinkertaisella langalla eilisen tossut voisivat onnistua näistä värikkäistä langoista. Päiväunille en taida tänäänkään ehtiä, mutta teekalenterin Tiikerin päiväuni korvaa oikean päiväunet virkistävyyden, kunhan muistan nauttia oikeaan aikaan. Tossuprojekti oli ajoitettu sopivasti oranssin langan jälkeen, jos minä en oli aloittanut näitä Niina Laitisen joulukalenterisukkia, niin nyt olisi jo töppösten aika.